Informace, texty a obrázky pro prodejce

13.06.2012 11:11

Na tomto místě uvádíme stručné doporučené texty pro internetové obchody. Budete-li mít zájem zařadit naše CD do prodeje, můžete využít pro jejich popis následující texty. Můžete, nemusíte. Má-li tam být to podstatné, neměla by kromě názvu chybět informace o roce prvního vydání, o roce posledního vydání (pokud se jedná o reedici) a stručný popis. Je dobře, když text obsahuje několik klíčových slov usnadňujících vyhledávání v rámci vašeho internetového obchodu i ve veřejných vyhledávačích typu Google, Seznam apod.

Pro vyhledávání nejsou důležitá naše jména, nýbrž označení "manželé Radovi". Pokud někoho zajímá naše hudba, zadání hesla "manželé Radovi" je pro vyhledávače nejvhodnější. Proto, pokud váš internetový obchod obsahuje položku AUTOR nebo INTERPRET, pište do ní, prosím, "manželé Radovi".

 

   
 

MANŽELÉ RADOVI - PANE NÁŠ

nebo

MANŽELÉ RADOVI - PANE NÁŠ, AŤ LÁSKA SPOJÍ CESTY VŠEM...

Křesťansky laděné písně s doprovodem akustických kytar a kláves. Slovem provází P. Miroslav Cúth. Obsahuje dvanáct písní s českými texty - částečně vlastní a částečně převzatý repertoár. Vydalo v roce 1991 vydavatelství Apollo na gramofonových deskách a kazetách. Reedice v roce 2012 vlastním nákladem vychází poprvé na CD s nově remasterovaným zvukem a jedním bonusem navíc - živou nahrávkou autorské písně Pane můj, tady stojím pořízenou na výročním koncertě v Praze v kostele sv. Cyrila a Metoděje na podzim 2011. 
Více na www.manzeleradovi.cz.

 

      

MANŽELÉ RADOVI - ČEKÁNÍ

Jemné melodické křesťanské písně za doprovodu kytar, houslí a violoncella. Album obsahuje čtrnáct písní s českými texty - částečně vlastní a částečně převzatý repertoár. Vydalo v roce 1999 vydavatelství Rosa. Reedice v roce 2012 vlastním nákladem.
Více na www.manzeleradovi.cz.

 

    

MANŽELÉ RADOVI - ZPĚV PRAMENŮ

Patnáct bohatě zaranžovaných písní přináší třetí album manželů Radových z roku 2002. Najdeme zde nové autorské skladby, ale i známé tradicionály, žalmy nebo chvály. Vedle kytar a kláves opět dominují housle a violoncello, díky dalším přizvaným hostům se občas objeví trubka, klarinet, tenorsaxofon, bonga a baskytara. Vydalo v roce 2002 vydavatelství Kvas. Reedice v roce 2012 vlastním nákladem.
Více na www.manzeleradovi.cz.

 

 

 

—————

Zpět